Greetje Majoor met werk Strandafval door Elganan Jelsma. FOTO: Waterliniemuseum
Greetje Majoor met werk Strandafval door Elganan Jelsma. FOTO: Waterliniemuseum

Kunst Stof in het Waterliniemuseum

Solotentoonstelling Kunst Stof van Greetje Majoor-Rijerse in het Waterliniemuseum Van 5 augustus tot 26 november 2017 is de tentoonstelling 'Kunst Stof' te zien in het Waterliniemuseum te Bunnik.

Bunnik - Kunst Stof is de eerste in de reeks Objectief, een nieuwe serie tentoonstellingen in het Waterliniemuseum waarin nieuwe invalshoeken over de thema's water, verdediging, militairen, architectuur en natuur naar voren gebracht worden. In Kunst Stof toont Greetje Majoor-Rijerse bijzondere weefsels rondom deze thema's.

Waterliniemuseum

Tentoonstellingreeks Objectief Kunst Stof is de eerste in de reeks Objectief, een nieuwe serie tentoonstellingen in het Waterliniemuseum waarin nieuwe invalshoeken over de thema's water, verdediging, militairen, architectuur en natuur naar voren gebracht worden. Het uitgangspunt is dat de tentoonstellingen aanzetten tot denken en bijdragen aan het debat rondom actuele en historische thema's.

Praktische informatie Kunst Stof: van 5 augustus t/m 26 november 2017 Waterliniemuseum Fort bij Vechten, Routeplanner: Achterdijk 10-14, 3981 HE Bunnik Openingstijden: dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur. Het museum is in de schoolvakanties ook geopend op maandag.

Meer berichten