Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


Vrijwilligers van de Dorpskerk Maarsbergen organiseerden 2 augustus een 'high tea' voor lokale thuisblijvers, van wie kinderen en kleinkinderen vertrokken naar hun vakantieoord. Zo waren bijna 50 senioren te gast tijdens dit sociale event in de tuin van Nel van Wolfswinkel aan de Woudenbergseweg. De gasten kregen naast thee in stenen theepotten, een keur aan mooi op étagères en schotels geserveerde lekkernijen op gedekte tafels
Vrijwilligers van de Dorpskerk Maarsbergen organiseerden 2 augustus een 'high tea' voor lokale thuisblijvers, van wie kinderen en kleinkinderen vertrokken naar hun vakantieoord. Zo waren bijna 50 senioren te gast tijdens dit sociale event in de tuin van Nel van Wolfswinkel aan de Woudenbergseweg. De gasten kregen naast thee in stenen theepotten, een keur aan mooi op étagères en schotels geserveerde lekkernijen op gedekte tafels (Foto: Hanny van Eerden)

'High tea' voor thuisblijvers

Maarsbergen – Vrijwilligers van de Dorpskerk Maarsbergen organiseerden 2 augustus een 'high tea' voor lokale thuisblijvers, van wie kinderen en kleinkinderen vertrokken naar hun vakantieoord. Zo waren bijna 50 senioren te gast tijdens dit sociale event in de tuin van Nel van Wolfswinkel aan de Woudenbergseweg. De gasten kregen naast thee in stenen theepotten, een keur aan mooi op étagères en schotels geserveerde lekkernijen op gedekte tafels. Een lange buffettafel bood met zoete, hartige en fruitgerechtjes. De 'high tea' of 'afternoon tea' is een Britse traditie, waarvoor volgens overlevering Anna, de zevende hertogin van Bedford, rond 1840 de trend zette. 

reageer als eerste
Meer berichten