Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


Fietsenfestival voor Make-A-Wish

Fietst u mee op zondag 10 september? Stichting Levensgeluk organiseert het 'Fietsen Door'n Festival'; de vijfde editie van dit feest op de fiets, voor het eerst met de Utrechtse Heuvelrug als decor. De hele dag staat in het teken van een sportieve prestatie op de fiets én Make-A-Wish.

Utrechtse Heuvelrug - Enthousiaste deelnemers leggen tussen 9.00 en 16.00 uur samen zoveel mogelijk kilometers af op een ronde van 18 km met twee pittige klimmetjes. Elke ronde passeert over het gezellige festivalterrein bij conferentiecentrum Kaap Doorn. Alle doorkomsttijden worden op een groot scherm getoond. Iedereen kan ook wat rusten, eten, drinken en douchen op deze plek. Voor iedere deelnemer ligt bij 100 km een bronzen certificaat klaar, bij 140 km een zilveren en bij 180 km een gouden.


Elke fietser kan met behulp van sponsors de afgelegde kilometers omzetten in een bijdrage voor Make-A-Wish. De vorige edities vonden plaats in Berg en Dal bij Nijmegen en leverden samen 65.000 euro op. Vanwege dit succes, het plezier en de positieve reacties wordt dit evenement herhaald in de Utrechtse Heuvelrug.

1 reactie
Meer berichten