Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


Savoy Jazzmen treden op in Champ'Aubert

Op zondag 17 september start alweer het 27e seizoen "Jazz op Zondagmiddag in Champ'­Aubert” met zeer gevarieerd programma oudestijl jazzmuziek voor jong en oud. Van september tot en met april 2018 worden op de derde zondag van de maand van 14.30 tot 17.30 uur live oude-stijl jazz concerten gegeven in het gelijknamige Champ'Aubert in Driebergen.

Driebergen - De spits wordt afgebeten door de Savoy Jazzmen uit Eindhoven. Zij zijn opgericht in 1962. De sound wordt bepaald door de combinatie van instrumentale bezetting en meerstemmige vocalen. De ritmesectie zorgt voor een stuwende ondergrond voor de frivole klanken van zang en blazers.


Onmogelijk om stil te zitten

Het repertoire is samengesteld uit diverse jazz-stijlen die in de jaren zestig hoogtij vierden en nog steeds een grote belangstelling kennen: New Orleans Jazz, Dixieland, Skiffle, Blues, Latin en Bebop. De Savoy Jazzmen weet de oorsprong van de melodieën krachtig weer te geven en in te kleuren met improvisaties en eigen arrangementen. Dit is kenmerkend voor deze feestelijke en vrolijke stijl van muziek waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten.

De Savoy Jazzmen speelt op professioneel niveau en verzorgt optredens in jazzclubs, op festivals, bij bedrijven, op feesten voor particulieren en was op radio en tv. Zij brengen de aanstekelijke muziek inmiddels al 55 jaar voor het voetlicht. Dit alles onder het motto ‘Happy Sound, Happy People!’.


Kom luisteren

De zaal gaat open om 14.00 uur, aanvangsttijd is 14.30 uur. Toegangsprijs 12,50 euro per persoon en seizoenskaart september t/m april kost 80 euro. De kaarten zijn alleen aan de zaal verkrijgbaar.

Champ'Aubert, Boterbloem 1 in Driebergen. Tel: 0343 514233, www.champaubert.nl

Meer info op www.savoy-jazzmen.nl

reageer als eerste
Meer berichten