Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


In Amerongen zal het vierde Oogstfeest plaats vinden op zaterdag 23 september op Dorpsakker de Parel.
In Amerongen zal het vierde Oogstfeest plaats vinden op zaterdag 23 september op Dorpsakker de Parel.

Oogstfeest op Dorpsakker De Parel

Op zaterdag 23 september van 10.00 tot 13.00 uur vindt het vierde Oogstfeest plaats op Dorpsakker De Parel in Amerongen. Deze dag valt samen met Nationale Burendag. Bezoekers mogen bij aankomst samen op de foto en er wordt een ‘burenschilderij’ gemaakt.

Amerongen - Om 12.00 uur opent dorpscoördinator Harry van Dijk het nieuwe onderkomen voor vrijwilligers van de Parel. Er zijn allerlei proeverijen en bezoekers kunnen producten van de Parel kopen, zoals groenten, bloemen en jam.

Voor ieder wat wils

In de ‘Rwanda-stand’ worden originele en betaalbare cadeau-artikelen verkocht. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en met spelletjes en een speurtocht. Bij een speciale kraam kunnen bezoekers een boeket laten maken. Koffie, thee en fris zijn gratis. Het belooft weer een feestelijke dag te worden voor jong en oud, iedereen is welkom!

Initiatiefnemer

Het Oogstfeest duurt van 10.00 tot 13.00 uur en wordt gehouden aan de Holleweg 35 in Amerongen, achter Kringloop Goed Zo. Initiatiefnemer is Zendings-Diaconessenhuis Bethanië.

Voor meer informatie kijk op www.zdh.nl


Ingezonden naar de redactie.

reageer als eerste
Meer berichten