Between Café Utrechtse Heuvelrug voor ZZP

Nu de herfst echt is begonnen en we minder zon krijgen, willen we toch op een andere manier energie opdoen. Het 'In Between Café' Utrechtse Heuvelrug staat klaar met leuke inspirerende bijeenkomsten. Kom vooral langs; laat het oude los, doe frisse nieuwe ideeën op en laat je enthousiasmeren om weer opgeladen aan de sollicitatie- of wervingsslag te gaan! Voor de bijeenkomst op maandag 13 november zijn interessante workshops en motiverende workshopleiders gevonden. Er zijn twee rondes zodat iedereen aan twee workshops deel kan nemen. De ruimte wordt beschikbaar gesteld door De Baak op Landgoed De Horst.

Workshops vanaf 9.30 uur en 10.40

Tijdens deze ochtend ben je welkom de workshops te volgen die je het meest aanspreken. • "Rouw en Werk" door Mirjam van Scheepen (45 min.) • "LinkedIn het online netwerken van nu" door Kaat Schreuders (45 min.) Verder is Diana van Esveld van uitzendbureau JouwWerk, genomineerd voor de verkiezing van De Biltse starter van 2017, aanwezig voor tips en hulp.

Kosten en aanmelding

Deelname aan het 'In Between Café' is gratis, voor de consumpties betaal je vooraf, bij aankomst bij de receptie van Landgoed de Horst, een vast bedrag van € 4,50. Daarna kun je bij de workshops koffie of thee naar behoefte zelf pakken.

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het einde van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Voor wie?
Zowel voor (niet)uitkeringsgerechtigden als ZZP'ers, die zoeken naar zowel banen en/of opdrachten. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie, creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet. Zodat zij hun eigen unieke kracht kunnen (her)vinden en daarmee de regie over hun leven, gericht op een nieuwe baan of opdracht.

Over het In Between Café
Het 'In Between Café' UHR is een netwerkbijeenkomst, die iedere 2e maandag van de maand 's ochtends plaatsvindt in Driebergen. Het wisselende programma omvat elke keer een aantal inspirerende workshops voor en door werkzoekenden.

Meer berichten