Gea van der Molen (links) en Bernadet Visser (rechts). FOTO: QuaRijn
Gea van der Molen (links) en Bernadet Visser (rechts). FOTO: QuaRijn

Kennismaking Casemanagers Dementie QuaRijn

In november 2017 is Gea van der Molen als tweede Casemanager Dementie bij QuaRijn aan de slag gegaan, voor de regio Utrechtse Heuvelrug en Rhenen. Bernadet Visser is Casemanager voor de gemeentes Bunnik, Wijk bij Duurstede en Veenendaal.

Regio - Gea en Bernadet willen als Casemanagers zo dicht mogelijk bij hun cliënten en hun naasten staan. Samen zoeken ze naar oplossingen die het beste aansluiten bij de situatie van de cliënt. Als de situatie verandert, dan denken zij mee over de ondersteuning die op dat moment passend is. Ze begeleiden, zorgen voor de juiste informatie en leggen desgewenst contact met zorgorganisaties op het terrein van dagactiviteiten, wijkverpleging, of huishoudelijke hulp.

Contact

Denkt u dat uw naaste de eerste verschijnselen van dementie heeft, zoals geheugenklachten, gedragsverandering of het kwijtraken van het overzicht? Of heeft u vragen omdat u nauw betrokken bent bij iemand in uw omgeving met dementie? U kunt zich wenden tot:

Regio Bunnik, Wijk bij Duurstede en Veenendaal, Bernadet Visser, tel. 06-82575461, e-mail: B.Visser@QuaRijn.nl. Ma t/m do (woe tot 12 uur)

Regio Utrechtse Heuvelrug en Rhenen, Gea van der Molen, tel. 06 -82473308, e-mail: G.vandermolen@QuaRijn.nl. Ma, do, vrij (tot 14 uur)

Meer berichten