ABCD-bridgedrive voor UNICEF. FOTO: Jan Meltzer
ABCD-bridgedrive voor UNICEF. FOTO: Jan Meltzer (Foto: Jan Meltzer)

De ABCD scoort met bridgedrive

Met 34 paren uit de hele regio kaartte de Algemene Bridge Club Driebergen (ABCD) het prachtige bedrag van 1.900 euro bij elkaar voor UNICEF. Fors meer dan de 1.600 euro van vorig jaar.

Driebergen - Met deze benefiet-bridgedrive op zondag 12 november in Health Center Hoenderdaal te Driebergen sluit de ABCD aan bij het landelijk initiatief om rond de dag van de Rechten van het Kind een bridgedrive te organiseren. Dit jaar gebruikt UNICEF de opbrengst om meer kinderen naar school te laten gaan. Onderwijs is immers de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van de samenleving.

Ludieke kennisquiz

Na spannende hersengymnastiek bij 24 spellen verzorgde ABCD-voorzitter Laurens Roodbol de “cooling-down” met een ludieke kennisquiz. Het mooie sponsorbedrag is de optelsom van inschrijfgeld en bijdragen van een aantal sponsoren. De prijzen zijn op speelse wijze verdeeld.

Ook zin om te bridgen bij de ABCD? U kunt vrijblijvend en zonder kosten vier donderdagavonden meespelen. Proef de sfeer en besluit dan om wel of niet lid te worden.

Meer berichten