Het aantal deelnemers laat ook al jarenlang een positieve ontwikkeling zien. De afgelopen jaren is gegroeid naar zo'n 3.000 deelnemers.  
Het aantal deelnemers laat ook al jarenlang een positieve ontwikkeling zien. De afgelopen jaren is gegroeid naar zo'n 3.000 deelnemers.   (Foto: archief Florijn Winterloop)

Inschrijving gestart 31e Florijnwinterloop

Regio - Op 6 januari vindt de 31e editie van de Florijnwinterloop in Woudenberg plaats. Een kwalitatief hoog aangeschreven loop rondom en door de schitterende bossen van landgoed Den Treek. Een evenement dat de afgelopen jaren is gegroeid van een lokale loop naar een loop met regionale uitstraling. Het aantal deelnemers laat ook al jarenlang een positieve ontwikkeling zien. De afgelopen jaren is gegroeid naar zo'n 3.000 deelnemers.

Deze editie wordt voor de eerste keer de Florijn Bedrijvenloop en de Florijn Scholenloop georganiseerd. Er kan gekozen worden voor verschillende afstanden en het programma voor 6 januari ziet er als volgt uit: 08:30 - 10:00 uur Wandelen (9, 13 en 17km)
10:00 uur Start Jeugd/Scholenloop 1 kilometer
10:15 uur Start Jeugd/Scholenloop 3 kilometer
11:00 uur Start 10 Engelse Mijlen (geheel verhard)
13:00 uur Start 5 kilometer + Bedrijvenloop (bosparcours)
14:00 uur Start 10 kilometer + Bedrijvenloop (bosparcours)
Voorinschrijven kan tegen en gereduceerd tarief tot en met 1 januari 2018.

Florijnwinterloop: Startnummer met chip/ parkeergelegenheid/ kleed- en doucheruimte/ medaille voor 1 en 3 kilometer lopers/ drank onderweg, aan de finish/ startvakken /individuele actiefoto (voor hardlopers)/ ehbo/ fysiotherapeuten/massage aanwezig.

www.florijnwinterloop.nl

Meer berichten