Maarten Koningsberger. FOTO: Paul Koeleman
Maarten Koningsberger. FOTO: Paul Koeleman (Foto: Paul Koeleman)

Schuberts Winterreise door Maarten Koningsberger

Op woensdag 17 januari om 20.00 uur zal de kamermuziekserie VERHEIJDEN & Friends 2018 in de Grote Kerk geopend worden met Schuberts Winterreise door pianist Bas Verheijden en de vermaarde bariton Maarten Koninsgberger.

Driebergen - Koningsberger geldt als één van de beste Schubert-vertolkers. Bovendien is hij tegenwoordig inwoner van de Utrechtse Heuvelrug. Zanger Maarten Koningsberger heeft een indrukwekkende staat van dienst. Zijn repertoire loopt, dankzij de veelkleurige mogelijkheden van zijn stem, van Purcell tot aan jazz.

Verheijden en Koningsberger werkten voor het eerst samen aan de cd ©Beckand. Deze cd was geschenk bij Aangenaam Klassiek 2015 en behaalde dubbel platina. De samenwerking was zo prettig dat ze inmiddels meerdere programma’s samen hebben uitgevoerd. Nu nemen deze muzikale zielsverwanten u mee op Schuberts ultieme reis. U bent van harte uitgenodigd deze bijzondere reis mee te maken!

Kaarten à 15 euro zijn verkijgbaar bij boekhandel Jaques Baas, CD-Artline en aan de zaal. Zaal is open vanaf 19.30, ingang Nieuw Salem, De Lei 86.

Kijk voor meer informatie op www.basverheijden.com

Meer berichten