De adviseurs van de Rechtswinkel staan voor u klaar.
De adviseurs van de Rechtswinkel staan voor u klaar. (Foto: Jordy van der Lugt)

De Rechtswinkel naar nieuwe locatie

De Rechtswinkel Utrechtse Heuvelrug gaat verhuizen. De vertrouwde Kampwegkerk wordt verlaten en in 2018 gaan zij weer fris van start in het Cultuurhuis Pléiade aan het Kerkplein 2 in Doorn.

Doorn - Op de nieuwe locatie zal het spreekuur naar een andere dag verhuizen. Voortaan zal het spreekuur op de woensdagavond plaatsvinden van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Het eerste spreekuur is op 10 januari 2018. U kunt dan langskomen met uw vraag of gewoon om even kennis te maken met de adviseurs en de nieuwe locatie. U bent van harte welkom!

De Rechtswinkel is een stichting die, gratis en onafhankelijk, eerstelijns juridisch advies verstrekt aan alle inwoners van de Utrechtse Heuvelrug en omstreken. Dit kunnen vragen zijn over werk en inkomen en sociale zekerheid, maar ook over erfgrenzen of problemen met de gemeente. De Rechtswinkel heeft daarnaast ook een adviseur met expertise op het gebied van strafrecht in huis.

De Rechtswinkel is laagdrempelig en met 14 enthousiaste adviseurs helpen zij u graag op weg als u even niet weet wat uw (juridische) rechten zijn of hoe u het beste kunt handelen. Als u een (juridische) vraag heeft, kunt u langskomen op het inloopspreekuur, het is dan verstandig om altijd zoveel mogelijk relevante documenten mee te nemen.

rechtswinkelheuvelrug.nl

U kunt zich ook via e-mail (info@rechtswinkelheuvelrug.nl) aanmelden, zodat de adviseur bij uw komst al enigszins op de hoogte is van uw zaak. Het is verstandig om altijd zoveel mogelijk relevante documenten mee te nemen.

Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www. rechtswinkelheuvelrug.nl

Meer berichten