Hondendressuurvereniging De Trouwe Viervoeter zoekt een nieuwe stek in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Verhuurt U een mooie lokatie? Bel dan met Dirk Brouwer met telnr 06-55708840 FOTO: Marcel Bos
Hondendressuurvereniging De Trouwe Viervoeter zoekt een nieuwe stek in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Verhuurt U een mooie lokatie? Bel dan met Dirk Brouwer met telnr 06-55708840 FOTO: Marcel Bos (Foto: Marcel Bos)

De Trouwe Viervoeter blijft op oude stek

Cothen - De Cothense hondendressuurvereniging De Trouwe Viervoeter blijft voorlopig nog tot medio juni op het oude adres Ossenwaard 13 in Cothen en tot die tijd kunnen de leden van de vereniging en nieuwe aanmelders terecht op deze bekende lokatie. José Massop van de hondendressuurvereniging vertelt dat ze met de gemeente Utrechtse Heuvelrug in gesprek zijn om een nieuwe plek voor de Trouwe Viervoeter te vinden.

"We zijn bezig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug om een nieuwe plek voor onze hondenclub voor elkaar te krijgen. Bij deze doen wij nogmaals een oproep." Hondendressuurvereniging De Trouwe Viervoeter uit Cothen zoekt met spoed een nieuwe lokatie op de Utrechtse Heuvelrug. Weet u een mooie lokatie of verhuurt u die? Bel dan met Dirk Brouwer. Telefoon: 06-55708840. Meer info op: www.hdvdetrouweviervoeter.nl.

door Marcel Bos

Meer berichten