Foto: Marcel Bos

Conny en Diek gaan van hun pensioen genieten

Conny en Diek Wechgelaar staan tot eind juni nog in de juwelierwinkel aan de Traay. Daarna gaan zij met pensioen. "Het contact met de klanten vonden we erg fijn."

door Marcel Bos

Driebergen-Rijsenburg - Conny en Diek Wechgelaar van de gelijknamige juwelier op de Traay in Driebergen hebben 38 jaar lang met veel plezier de klanten in Driebergen en omstreken bediend. "Nu is het moment gekomen voor wat anders," zegt Conny. "We hebben als juwelier een erg leuke tijd gehad en vooral het contact met de klanten vonden we fijn."

Nieuwe eigenaren

Diek vertelt dat hun zaak is verkocht aan nieuwe eigenaren die in juli aan de slag gaan. "Ons personeel heeft de belofte gekregen dat zij in dienst kunnen blijven van de juwelier van de nieuwe eigenaren."

Zullen Diek en Conny de winkel en het dagelijkse contact met de klanten niet gaan missen? "Dat weet je nooit van te voren," zegt Conny. "In ieder geval ga ik me bezighouden met een hele leuke hobby waar ik eerst weinig tijd voor had; boetseren."

De laatste week van juni dat Juwelier Wechgelaar nog open is valt samen met Traay Art; een jaarlijks kunstevenement in Driebergen waarbij een inspirerend samenwerkingsverband tussen ondernemers en kunstenaars centraal staat.

Meer berichten