Het eerste concert van Jim zal op 30 september in Driebergen zijn. Foto: Theater Maitland
Het eerste concert van Jim zal op 30 september in Driebergen zijn. Foto: Theater Maitland (Foto: Theater Maitland)

Eerste concert Jim in Driebergen

Ter voorbereiding van zijn eerste concert in Driebergen, bracht Jim van der Zee afgelopen vrijdag een bezoekje aan Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen, waar hij op zondag 30 september a.s. voor een zaal, tot aan de nok toe gevuld met fans uit Driebergen en omgeving, zijn allermooiste liedjes zal zingen.

DRIEBERGEN-RIJSENBURG - "Het mag voor Driebergen en omgeving wel een extra mooi programma worden, want wat die mensen allemaal voor mij hebben gedaan, is gewoon ongelooflijk allemaal! Denk alleen al aan al die vlaggetjes op de Traaij!', aldus een vrolijke Jim die erg enthousiast werd bij het zien van de zaal, die bijzonder is omdat de eerste rijen gelijkvloers zijn aan de plek waar Jim zal optreden. "Wow, dichter bij een artiest kun je niet komen!"

Jim is echt

Theaterprogrammeur Eveline Roskott vertelt: 'Wij zaten elke vrijdagavond aan de buis gekluisterd en hebben Jim op voorhand geboekt, ongeacht of hij zou winnen. Je kon direct zien dat Jim torenhoog uitstak boven de andere kandidaten. Winnen was eigenlijk niet eens nodig. Hij is authentiek, gepassioneerd, doet vooral zijn eigen ding en straalt een eerlijkheid uit die het publiek vandaag de dag extra waardeert, omdat er al zoveel fake gedoe in de wereld is. Dat blijkt wel weer, want er werd massaal op hem gestemd. Geen fake, Jim is echt.'

Eigen geluid

De beschrijving van authenticiteit en eigen geluid geldt ook voor coach Anouk, die zeer waarschijnlijk hierdoor haar eigen kwaliteiten in Jim's optredens heeft herkend.

Jim was verlegen verbaasd toen hij hoorde dat het storm loopt met de kaartverkoop.

Waarschijnlijk zal het concert van Jim van der Zee het allereerste uitverkochte concert zijn sinds Theater Maitland een culturele agenda heeft. Hoewel...vorig jaar scoorde Nijntje ook hele hoge cijfers. Maar dat is weer een ander verhaal!

Meer berichten