Voorzitter van FC Driebergen Erik Zegwaart (r) en Wouter van den Berg (l) hoofdtrainer van de mannenselectie, tekenen het contract.
Voorzitter van FC Driebergen Erik Zegwaart (r) en Wouter van den Berg (l) hoofdtrainer van de mannenselectie, tekenen het contract. (Foto: Wouter van den Berg)

Contract is verlengd!

Voorzitter van FC Driebergen Erik Zegwaart: "Er is een goede band ontstaan tussen Wouter, selectiespelers, de staf en andere clubmensen en er is sprake van een positieve sfeer. Er wordt hard getraind en de inzet tijdens wedstrijden is goed. Voor de vereniging en selectie is continuïteit belangrijk. Daarom zijn we blij dat we er snel en goed uit zijn gekomen met Wouter".

Driebergen - FC Driebergen is een echte voetbalvereniging die gedragen wordt door de inzet van vele vrijwilligers op en rond de velden. Leden en ouder van leden worden gestimuleerd om scheidsrechter, teamleider of (jeugd)trainer te worden. Elk jaar krijgen enkele vrijwilligers de kans om een officiële KNVB-opleiding tot trainer of scheidsrechter te volgen. Hiermee wordt kennis en ervaring opgebouwd en behouden. Meisjes en jongens starten vanaf 5 jaar. Over een paar maanden wordt Walking Voetbal geïntroduceerd voor senioren vanaf 60 jaar. Daarmee wordt FC Driebergen echt een voetbalvereniging voor jong en oud. Wouter van den Berg is blij met de verlenging: "Dit seizoen zijn we gestart met een aantal ervaren spelers en een paar jonkies. We willen volgend seizoen nog meer jeugdspelers laten doorstromen om de selectie wat breder te maken. De eerste helft van dit seizoen was wisselvallig qua resultaat en hebben we punten laten liggen. Voor de 2de helft moeten we dat voorkomen. Ik zie hier bij FC Driebergen veel mogelijkheden om zowel het team als individuele spelers echt beter te maken. 'Spelers verder ontwikkelen' vind ik voor coaches cruciaal. Dit was één van de belangrijkste overwegingen om bij deze club door te gaan".

Meer berichten