De Huiskamer op de Traaij in Driebergen heeft haar deuren geopend. Frouke, Kim en Emiel zijn de eigenaren. FOTO: Marcel Bos
De Huiskamer op de Traaij in Driebergen heeft haar deuren geopend. Frouke, Kim en Emiel zijn de eigenaren. FOTO: Marcel Bos

Welkom in De Huiskamer van Driebergen

Door Marcel Bos

Het Driebergse centrum is een gezellig etablissement rijker nu 'De Huiskamer van Driebergen' zich heeft gevestigd op de hoek Traaij/Oranjelaan. In de Huiskamer kan men in huiselijke sferen genieten van een kopje koffie dat bereid is van de beste koffiebonen.

"Het koffiehuis is tevens een ontmoetingsplek voor gasten die even met elkaar willen bijpraten in een ontspannen sfeer die De Huiskamer uitademt" vertelt Emiel Bodewes, één van de drie eigenaren van de nieuwe koffie & lunchgelegenheid. "Frouke, Kim en ik hebben er veel zin in om het de gasten naar de zin te maken," zegt Emiel.

Biologische producten

"We gebruiken voor het interieur natuurlijke materialen zoals hout en er zijn groene planten. Onze gasten kunnen genieten en bijpraten in natuurlijke sferen. We bieden de gasten pure en veelal biologische producten die we zoveel mogelijk afnemen uit de directe omgeving."

Frouke die al bijna 3 jaar ervaring heeft met een eigen zaak in Doorn, zegt dat zij met De Huiskamer een zelfde soort sfeer wil creëren. Frouke: "De gasten kunnen onder het genot van de beste koffie of thee gezellig even bijkletsen. In De Huiskamer verzorgen wij vanaf 08:00 een heerlijk ontbijt of lunch met gezonde produkten uit de buurt met ingrediënten van bijvoorbeeld de biologisch-dynamische zorgboerderij De Hondspol.
Uiteraard serveren wij ook een lekker ouderwets taartje, nu nog van de Veldkeuken uit Bunnik, maar straks gaan wij die in onze keuken maken." Kim is de bedenker van de menukaart en de recepten: "We maken bijna alles zelf en onze producten kopen wij lokaal en zoveel mogelijk biologisch in.

De Huiskamer

Ook verrassen we onze gasten met vernieuwende producten en smaakcombinaties." Emiel, Froukje en Kim zijn al een goed op elkaar ingewerkt team en zij staan te popelen om in de nieuwe koffiezaak aan de slag te gaan. De Huiskamer zit op de hoek Traaij/Oranjelaan in het Driebergse centrum.

www.dehuiskamervandriebergen.nl

Meer berichten