Marja Naus van regiobibliotheek Zuidoost Utrecht (RB-ZOUT) organiseerde een workshop 'Paasstukjes maken.' FOTO: Ellis Plokker
Marja Naus van regiobibliotheek Zuidoost Utrecht (RB-ZOUT) organiseerde een workshop 'Paasstukjes maken.' FOTO: Ellis Plokker (Foto: Ellis Polkker)

Veel belangstelling voor workshop

Inwoners van Doorn die op woensdagochtend 21 maart gingen stemmen in het cultuurhuis, zagen een groep dames aan het werk met gele bloemen als gerbera's en guldenroede, met daarbij wat groen van buxus en bolletjes van blauwe druifjes. Marja Naus van regiobibliotheek Zuidoost Utrecht (RB-ZOUT) organiseerde op die dag een workshop 'Paasstukjes maken.'

Door Ellis Plokker
Doorn - De workshop werd geleid door Frans Lauffer van bloemenzaak Villa Flora in Doorn. Hij had materialen zoals een houten schijfje, oase en mos meegebracht en liet de 22 deelnemers de techniek van het bloemstukjes maken zien. De reacties van de deelnemers waren enthousiast: 'Dit wil ik graag binnenkort graag nog eens doen, want dit is erg leuk!' De workshop werd gesubsidieerd door de bibliotheek en gesponsord door onder andere Villa Flora. De deelnemers betaalden ook een kleine eigen bijdrage.

In de bibliotheek in Doorn is iedere woensdagochtend een activiteit in het kader van de Zoute Inval. De ene week is er een handwerkcafé, de andere weken zijn er lezingen of andere activiteiten zoals biljarten. Op woensdag 4 april is er om 10 uur een workshop mediawijsheid: hier leert u hoe u wijzer wordt in het omgaan met moderne media.

Voor meer informatie: www.bibliotheekzout.nl/actueel/nieuws---agenda.html.

Meer berichten