De leden van de Kiwanisclub Utrechtse Heuvelrug. Zij komen in actie voor de kinderen die bij de kinderoogpoli van Bartiméus terecht komen.
De leden van de Kiwanisclub Utrechtse Heuvelrug. Zij komen in actie voor de kinderen die bij de kinderoogpoli van Bartiméus terecht komen. (Foto: )

Kiwanis Utrechtse Heuvelrug in actie voor Bartiméus

Ik zie niet, ik zie niet... wat jij wél ziet! Lastig hé, als je niet goed kunt zien? Dit is voor de kinderen bij Bartiméus helaas de dagelijkse werkelijkheid. Kiwanis Utrechtse Heuvelrug wil deze kinderen helpen, jij ook? Dat kan met een kleine bijdrage aan 'Het grote vriendelijke oog'. Help mee, zodat "Het grote vriendelijke oog" bij Bartiméus komt.


Zeist - Met dit 'oog' van wel twee meter hoog, kunnen kinderen in de wachtkamer al spelend ontdekken. Hierdoor wordt spanning weg genomen en ontdekken ze zelf hoe het oog er uit ziet. Artsen kunnen bij het oog op een speelse manier uitleg geven, passend bij het kind.


Help mee!

SMS ZIEN naar 4333 en doneer 2,50 per bericht. Doe het nu, het is eenvoudig en snel. Heel veel dank namens de kinderen, ouders, artsen van Bartiméus in Zeist en Kiwanis Utrechtse Heuvelrug.


Het grote vriendelijke oog

De kinderen die bij de kinderoogpoli van Bartiméus komen hebben complexe kijkproblemen en zijn daardoor meestal erg onzeker en angstig over wat er met hun zicht aan de hand is. Als de kinderen op een speelse manier uitgelegd krijgen wat er aan de hand is met hun ogen, neemt dit veel spanning weg. Het grote speeloog krijgt een plek in de wachtruimte. In dit oog kunnen kinderen klimmen, ontdekken en spelen.


Kiwanis

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.


www.steunbartimeus.nl/project/grote-vriendelijke-oog

Meer berichten