artiest Kommer en Kwel
artiest Kommer en Kwel (Foto: Victor Schutijser)

Derde editie Gluren op de Heuvelrug

redactie.nbh@persgroep.nl

Artiesten en huiskamers gezocht!

Op zondagmiddag 25 november vindt de derde editie van het huiskamerfestival Gluren op de Heuvelrug plaats. De afgelopen 2 edities waren een groeiend succes, met de tweede keer ruim 35 huiskamers en artiesten die mee deden in Driebergen, Doorn en Leersum. Een derde editie kan dan ook niet uitblijven.

Utrechtse Heuvelrug – De organisator van dit huiskamerfestival is Joyce Delpeut, cultuurcoach van de Utrechtse Heuvelrug. Zij hoopt dat deze derde editie daadwerkelijk een “Heuvelrugbreed” evenement gaat worden. Vandaar deze oproep aan alle huiskamer eigenaren en artiesten in de hele Heuvelrug om zich aan te melden! Het culturele huiskamerfestival geeft beginnend en gevestigd talent de kans zich aan een breed publiek te presenteren. In de dorpen zijn er op zondagmiddag kleinschalige optredens te zien in de intieme sfeer van huiskamers, bij de plaatselijke horeca en buitenplaatsen.

Inschrijven

De inschrijving voor de derde editie is geopend. Er is ruimte voor alle expressieve vormen van kunst en cultuur. Voorwaarde is dat een optreden niet langer dan 25 minuten duurt en dat attributen en decor passen in de kleine setting van een huiskamer.

Wat wil de organisatie weten:
Heb je interesse om de samenwerking op te zoeken met een andere artiest?
Wat heb je nodig aan techniek?
Wat heb je nodig aan minimale ruimte?
Heb je of ken je iemand die ook een huiskamer tot zijn beschikking heeft?

Graag ontvangt Joyce van de artiesten een goeie promotiefoto en tekst en een voorbeeld van het optreden (foto- en of filmmateriaal)

De volgende aspecten zijn belangrijk om rekening mee te houden: Er kan voor beperkte techniek gezorgd worden. Hou het klein. Optredens vinden voor het grootste gedeelte plaats in woonkamers. Een optreden kan maximaal 25 minuten duren. Gebruik niet te veel materiaal/ deco. www.bibliotheekzout.nl/glurenopdeheuvelrug

Meer berichten