Samen 'soepen' is een leuke en smakelijke manier om mét elkaar ontmoetingen te creëren vóór elkaar, met soep als middel. De Dorpssoep Leersum op 26 mei wordt gemaakt door mensen van de Johanneskerk.
Samen 'soepen' is een leuke en smakelijke manier om mét elkaar ontmoetingen te creëren vóór elkaar, met soep als middel. De Dorpssoep Leersum op 26 mei wordt gemaakt door mensen van de Johanneskerk. (Foto: )

Samen soepen tijdens Dorpssoep Leersum

De Dorpssoep nodigt iedereen uit om op 26 mei samen te komen 'soepen'. Samen 'soepen' is een leuke en smakelijke manier om mét elkaar ontmoetingen te creëren vóór elkaar, met soep als middel. Op steeds meer plaatsen in Nederland wordt samen 'gesoept', zo is er op 26 mei ook een Dorpssoep in Woudenberg. De Dorpssoep is ontstaan in Leersum.

Leersum - De Dorpssoep Leersum wordt deze keer gemaakt door mensen van de Johanneskerk. Organisatie en bezoekers waren zo enthousiast over de samenwerking van vorig jaar dat is besloten om nogmaals samen een Dorpssoepfeestje te organiseren in het centrum van Leersum met zelfgemaakte Dorpssoep en livemuziek!

'wie krijgt de Leersumse Soeplepel?'


Onder aanvoering van Anita van Katwijk en Marja Spijker gaan koks van de Johanneskerk gezamenlijk een grote pan Dorpssoep maken. Op 26 mei scheppen we de soep in de grote Dorpssoepketel in het centrum van Leersum.

Let op! De Dorpssoep begint deze keer om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Wie zal om bij de opening de Leersumse Soeplepel in ontvangst mogen nemen? Komt dat zien!

Twee koren

Bij de Dorpssoep maken bewoners, ondernemers en cultuurmakers er samen een supergezellig evenement van. Deze keer spelen en zingen piratenkoor ManOverboord en zeevrouwenkoor feestelijke muziek waarop gedanst mag worden en meezingen mag ook bij de Dorpssoep!

Heel Nederland Soept

Stichting Samen aan de soep werkt eraan om heel Nederland uit te nodigen om samen te gaan 'soepen'. En dat lukt! In steeds meer plaatsen in Nederland wordt gesoept aan de hand van het Handboek Samen Soepen.

www.samensoepen.nl

Meer berichten