Défile Avondvierdaagse in DoornDoorn – Het defilé van de Avondvierdaagse in Doorn trok rijen publiek met bloemen en zakken snoep voor de lopers. Aan de Kampweg juichte menigeen ook vanaf balkons, op muurtjes en bankjes de lange stoet toe. Veelal zingend, waaronder een luidkeels 'We zijn er bijna, maar nog niet helemaal …', kwamen de leerlingen van de scholen uit Doorn, Maarn en Langbroek aan op het Kampwegplein. Uiteenlopende muziekkorps
Défile Avondvierdaagse in DoornDoorn – Het defilé van de Avondvierdaagse in Doorn trok rijen publiek met bloemen en zakken snoep voor de lopers. Aan de Kampweg juichte menigeen ook vanaf balkons, op muurtjes en bankjes de lange stoet toe. Veelal zingend, waaronder een luidkeels 'We zijn er bijna, maar nog niet helemaal …', kwamen de leerlingen van de scholen uit Doorn, Maarn en Langbroek aan op het Kampwegplein. Uiteenlopende muziekkorps (Foto: Hanny van Eerden)

Kampweg: 'We zijn er bijna…'

Défile Avondvierdaagse

door Hanny van Eerden

Doorn – Het defilé van de Avondvierdaagse in Doorn trok rijen publiek met bloemen en zakken snoep voor de lopers. Aan de Kampweg juichte menigeen ook vanaf balkons, op muurtjes en bankjes de lange stoet toe. Veelal zingend, waaronder een luidkeels 'We zijn er bijna, maar nog niet helemaal …', kwamen de leerlingen van de scholen uit Doorn, Maarn en Langbroek aan op het Kampwegplein. Uiteenlopende muziekkorpsen uit de regio gingen steeds een aantal groepen vóór. Tromgeroffel, blazers en vrolijke kinderstemmen vulden het anders op vrijdagavond zo rustige winkelgebied. De voorspelde hoosbui brak pas los nadat de laatste lopers binnen waren.

Meer berichten