Dagmar in theater CultuurHoek. FOTO: Robert Zwart
Dagmar in theater CultuurHoek. FOTO: Robert Zwart (Foto: )

Bied je kunstwerk ter beoordeling aan!

Veiling voor de CultuurHoek

De Lions Club Utrechtse Heuvelrug (LCUH) organiseert vrijdag 21 september een grote kunst- en dienstenveiling in cultuur- en congrescentrum Antropia.

Driebergen - De opbrengst van de veiling is bedoeld voor de inrichting van de theaterzaal van de CultuurHoek aan de Engweg in Driebergen.Onder de hamer komen unieke schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken, tickets voor spraakmakende events en exclusieve zakelijke diensten.

Kunstcommissie

Kunstenaars van de CultuurHoek, leden van de LCUH, maar ook de inwoners van Driebergen en omstreken kunnen een kunstwerk laten veilen. Zelfgemaakt of aangekocht, dat maakt niet uit. De enige voorwaarde is dat het object door de kunstcommissie van de CultuurHoek wordt goedgekeurd. Dagmar van Beurden, bestuurslid van de CultuurHoek, is benieuwd wat er ingebracht wordt.

Aanbieden

"Zaterdag 23 juni tussen 13.00 en 16.00 uur kan iedereen een kunstwerk voor de veiling aanbieden bij de CulthuurHoek, Engweg 14 in Driebergen.


Inventariseren

Alles wordt met grote zorgvuldigheid beoordeeld door drie kunstenaars. Het gaat niet om taxeren, maar om inventariseren en beoordelen. We kennen dus geen waarde aan een kunstwerk toe, we kijken alleen of het aanbod passend is voor onze veiling", aldus Dagmar.

In de afgelopen maanden heeft de LCHU speciaal voor deze veiling al zeer interessante kunstwerken aangeboden gekregen. Het gaat om werk van Anton Heyboer, Jan Sierhuis en Eugène Brands.
Dagmar: 'Samen met het werk van de kunstenaars van de CultuurHoek vormt dit al een mooi aanbod. We vullen dit graag aan met werk van andere kunstenaars uit Driebergen en omstreken en met werk waar mensen afstand van willen doen.

Meer berichten