Donderdag 12 juli ondertekende Hockeyclub De Haaskamp een samenwerkingsovereenkomst met Kinderopvang SKDD.
Donderdag 12 juli ondertekende Hockeyclub De Haaskamp een samenwerkingsovereenkomst met Kinderopvang SKDD. (Foto: Kinderopvang SKDD)

Nieuwe Sport BSO start in Amerongen

Donderdag 12 juli ondertekende Hockeyclub De Haaskamp een samenwerkingsovereenkomst met Kinderopvang SKDD. Vanaf 27 augustus opent op het terrein van de club Sport BSO Amerongen.

Amerongen - De ondertekening vond plaats langs de lijn van het zonnige hockeyveld door het bestuur, de stichting Accommodatie en SKDD. Jan-Willem Hermans van de stichting Accommodatie H.C. de Haaskamp en Ruben van der Made van Kinderopvang SKDD ondertekenden deze bijzondere samenwerking.

‘We zijn hier erg blij mee en hebben in H.C. de Haaskamp een prettige partner gevonden. Naast onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s in de regio, maken we al jaren veel sportieve kinderen en hun ouders blij met een Sport BSO in Driebergen, Doorn en Maarn.

Behoefte aan Sport BSO

Aangezien er in Amerongen nog geen Sport BSO was en we gemerkt hebben dat hier behoefte aan is, verwachten we dat we hiermee een mooie toevoeging in het aanbod maken in de regio’, aldus Ruben van der Made directeur van Kinderopvang SKDD.

De Sport BSO zal bestaan uit een ervaren team met een sportopleiding en een pedagogische achtergrond. Er wordt volop buiten gesport en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen. De BSO is er voor alle kinderen vanaf 4 jaar van de basisscholen Amerongen en Elst en geopend na schooltijd tot 18.30 uur.

Ervaren organisatie

Kinderopvang SKDD heeft al heel wat jaren kinderen in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn en Overberg groot zien worden. Met hun 15 BSO’s (waaronder 4 Sport BSO’s), 5 kinderdagverblijven en 6 peuterspeelgroepen zijn ze voor veel ouders een betrouwbare partner gebleken.

Voor informatie over de mogelijkheden op de BSO neem contact op met info@skdd.nl
of via 03 43 – 51 60 00 of schrijf je in via de website www.skdd.nl

Meer berichten