Kunstroute 2017 Zeist Zaterdag. FOTO: Mel Boas
Kunstroute 2017 Zeist Zaterdag. FOTO: Mel Boas (Foto: Mel Boas)

Kunstroute Zeist van start

Haal uw hart op tijdens de Kunstroute Zeist, die net als vorig jaar is verdeeld over twee weekenden. Op 22 en 23 september kunt u van 12.00 tot 17.00 uur een bezoek brengen aan ateliers in Bosch en Duin, Huis ter Heide en Den Dolder. Kunstenaars uit Austerlitz en Zeist openen twee weken later hun deuren.

Bosch en Duin, Huis ter Heide, Den Dolder - Dit jaar doen in totaal 74 professionele en amateurkunstenaars uit verschillende disciplines mee. In de eerste Kunstkrant vindt u alle informatie over deelnemers en locaties in en om Den Dolder. De krant is gratis af te halen bij o.a. het gemeentehuis, de bibliotheek, wijkservicepunten, verschillende winkels en het VVV. De tweede Kunstkrant is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Onder de noemer Kunst kijken? Kunst kopen! wordt aanschaffen van een kunstwerk dit jaar extra aantrekkelijk. De Kunstroute stelt namelijk een eenmalige aankoopbijdrage van € 500 ter beschikking. Hoe u in aanmerking kunt komen leest u op www.kunstroutezeist.nl.

Het eerste weekend van de Kunstroute wordt vrijdag 21 september feestelijk geopend in de Gehoorzaal op de WA Hoeve in Den Dolder, tussen 19.00 en 22.00 uur bent u van harte welkom. De Kunstroute Zeist is een evenement van CultuurZeist i.s.m. Kunstenhuis De Bilt-Zeist.

Meer berichten