Ontmoet opmerkelijke mensen, maak bijzondere gebeurtenissen mee en versla geweldige evenementen in jouw buurt. Schrijf met ons mee. Er staat een kleine vergoeding tegenover.
Ontmoet opmerkelijke mensen, maak bijzondere gebeurtenissen mee en versla geweldige evenementen in jouw buurt. Schrijf met ons mee. Er staat een kleine vergoeding tegenover. (Foto: )

Schrijf jij met ons mee?

De Nieuwsbode Heuvelrug is op zoek naar verhalen uit het hart van de maatschappij. Naar zaken die zich bij jou om de hoek afspelen en naar bijzondere buurtgenoten die iets te vertellen hebben. Teken jij deze verhalen voor ons op?

Utrechtse Heuvelrug - De Nieuwsbode Heuvelrug is een graag geziene gast in Doorn, Driebergen-Rijnsburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg met wekelijks nieuws van de gemeente en op het gebied van uitgaan, theater- en filmbezoek, lekker uit eten gaan, sport- en andere evenementen, opmerkelijke mensen, ondernemers, nieuwe initiatieven en meer. Uit het Nationaal Onderzoek Multimedia blijkt dat 59% van de Nederlanders interesse heeft in lokale onderwerpen, 70% daarvan gebruikt een huis-aan-huiskrant als informatiebron. Het moge duidelijk zijn: lokale verhalen zijn ontzettend belangrijk voor deze krant. Om onze lezers nog beter te bedienen is De Nieuwsbode Heuvelrug op zoek naar versterking van het freelance team in met name Driebergen en Leersum.

Ben jij iemand die een neus heeft voor lokaal nieuws, voor bijzondere verhalen uit jouw buurt? Heb je een vlotte pen, kun je goede foto's maken en ben je niet bang om zelf met eigen ideeën te komen? Stuur dan je CV én je motivatie naar: redactie.nbh@persgroep.nl o.v.v. freelancer De Nieuwsbode Heuvelrug.

Meer berichten