Op het voorterrein van het woningencomplex Beukenstein  van Zorginstelling De Brug, wordt het nieuwe logo van Zorginstelling De Brug onthuld.  FOTO: redactie
Op het voorterrein van het woningencomplex Beukenstein van Zorginstelling De Brug, wordt het nieuwe logo van Zorginstelling De Brug onthuld.  FOTO: redactie (Foto: Marcel Bos)

Hoogste punt Beukenstein bereikt

De bouw van het woningencomplex Beukenstein ligt op schema en het hoogste punt is bereikt afgelopen donderdag. Tijd voor een klein feestje. De 50 mannen die in weer en wind op de steigers staan, verzamelden zich op het voorterrein van het bouwwerk, net als de vele genodigden en belangstellenden.

door de redactie

Driebergen - Voor een hapje en drankje is gezorgd en Joep Blom, manager facilitaire diensten bij Zorginstelling De Brug, spreekt alle aanwezigen toe, zonder microfoon, maar dat is geen probleem, want zijn stem heeft een groot bereik.

Hij bedankt voor de noeste arbeid van de mannen in deze onvergetelijke zomer. "In tropische temperaturen werkten de jongens door. Petje af voor jullie inzet en het bereiken van het hoogste punt," zegt Blom. "In de loop van volgend jaar wordt dit woningencomplex voor 108 bewoners opgeleverd, een prachtig gebouw.

Ieder huisje heeft een eigen voordeur die op het omringende park uitkomt, dat tevens een ontmoetingsplek is. Hier kan men een hapje en een drankje nuttigen. Het ligt ook nog eens dicht bij het centrum van Driebergen." De manager zegt het een mooi pand te vinden waar straks goede zorg wordt geboden en op een mooie lokatie ligt.

Blom: "Vroeger werd pannebier geschonken als het hoogste punt was bereikt, maar vandaag doen we in werktijd geen bier.Wel krijgen jullie een heerlijke Indische maaltijd aangeboden."

De Brug is een vernieuwde organisatie en daarom wordt het nieuwe logo onthuld. Een hijskraan hijst de nieuwe vlag met logo de hoogte in en werkmannen op het dak plaatsen het op het hoogste punt zodat iedereen het kan zien.

"De Brug verbindt en is in beweging," zegt Blom. "Volgend jaar kunnen de bewoners verhuizen naar dit prachtige wooncomplex." Na de woorden van de manager van De Brug, genieten aanwezigen van een hapje en drankje en krijgt wie wil een rondleiding op het wooncomplex in aanbouw.

Meer berichten