Test duurzamen 100 nu online

Na het succes van vorig jaar is bewonerscorporatie Heuvelrug Energie begonnen met een tweede editie van de Duurzame 100 van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een zoektocht naar de duurzaamste inwoner van de gemeente. Sinds 9 oktober is de test daarvoor online in te vullen via https://heuvelrugenergie.nl/activiteiten/duurzame-100.

De enquête die op de Heuvelrug Energiepagina gevonden wordt bestaat uit elf vragen en is in twee minuten in te vullen. Meedoen kan tot eind november. De vragen hebben betrekking op de mate van duurzaamheid van iemands gedrag. Ze gaan over bijvoorbeeld het eten van vlees, op vakantie gaan, al dan niet auto rijden, het gebruik van verpakkingen en de manier waarop het afval wordt verwerkt. De test is nog verbeterd en aangepast ten opzichte van de editie van afgelopen jaar.

De uitslag wordt bekendgemaakt op een Lokale Klimaattop die Heuvelrug Energie in december wil organiseren. Deze plaatselijke Top loopt gelijk op met de 24e wereldwijde Klimaattop die op dat moment in Polen wordt gehouden. Plaats van het lokale evenement wordt nog bekendgemaakt. De datum wordt waarschijnlijk 11 december.

Bent u geïnteresseerd in hoe duurzaam u nu eigenlijk bent vul de test dan in. U kunt dan ook zien wat u zelf kunt doen om de duurzaamheid te bevorderen.

Meer berichten