Uitreiking nominatiecertificaat voor de categorie Sportploeg aan vertegenwoordigers van het Utrechtse Heuvelrug Triathlon Team door Sportwethouder Chantal Broekhuis.en HSI-voorzitter Bob van Lierop
Uitreiking nominatiecertificaat voor de categorie Sportploeg aan vertegenwoordigers van het Utrechtse Heuvelrug Triathlon Team door Sportwethouder Chantal Broekhuis.en HSI-voorzitter Bob van Lierop (Foto: )

The Voice'-winnaar Jim van der Zee luistert Sportgala op

Op vrijdag 1 februari a.s. zal in Cultureel Centrum de Binder in Leersum tijdens het Sportgala de bekendmaking en uitreiking van de Sportprijzen Utrechtse Heuvelrug 2018 plaatsvinden.

Leersum - Winnaar van The Voice of Holland 2018, Driebergenaar Jim van der Zee, zal tijdens de avond enkele van zijn nummers ten gehore brengen. Ruim 2000 inwoners van de gemeente hebben tot nu toe al hun voorkeursstemmen voor de genomineerde sporters uitgebracht. De uitslag wordt voor 50% bepaald door de stemmen van de inwoners en voor 50% door een jury bestaande uit voorzitters van de sportverenigingen, raadsleden en directeuren van de basisscholen.

De genomineerden hebben in de afgelopen weken hun nominatiecertificaat uitgereikt gekregen door vertegenwoordigers vanuit de sportorganisaties op de Utrechtse Heuvelrug.

Het Sportgala is een samenwerking van Heuvelrug Sport Initiatief , de belangenbehartiger namens de diverse sportverenigingen, en het gemeentebestuur van de Utrechtse Heuvelrug. Een evenement dat is bedoeld om sporters of sportteams die bijzondere prestaties hebben geleverd in het zonnetje te zetten. Kaarten via nana.bies@Heuvelrug.nl of 0343-565607.

Nog tot donderdag 24 januari a.s. 08.00 uur kunnen inwoners van de Utrechtse Heuvelrug stemmen via https://nl.surveymonkey.com/r/sportprijzen2018 .

Meer berichten