De wensaanvragers ontvingen een boeket bloemen van Theo en Tom van Schaick van de Maarnse Plusmarkt. FOTO: Hanny van Eerden
De wensaanvragers ontvingen een boeket bloemen van Theo en Tom van Schaick van de Maarnse Plusmarkt. FOTO: Hanny van Eerden (Foto: Hanny van Eerden)

13 Maarnse 'Boomwensen' vervuld

Gezamenlijke Wensboomactie

13 Kleine projecten en mensen die dit verdienen kregen zaterdagmiddag jl. een steun in de rug van de Lionsclub. OSMM sloot zich ditmaal bij deze jaarlijkse Wensboomactie aan vanwege het 15-jarige bestaan van de Ondernemers Sociëteit.

door Hanny van Eerden

Maarn – Ab van Gorcum van de Lionsclub en Bert van den Berg van OSMM reikten de bijdragen van de 22e Wensboomactie één voor één persoonlijk uit, terwijl zowel de begunstigden als de aanvragers genoten van de koffie-onthaal in 't Vosje. Zo ontving Vera Blomvik van de Stichting Vlinders van Immanuël de welkome, niet al te zware koekenpan, die ouderen goed kunnen hanteren bij het gezamenlijk koken en eten. Het gezamenlijk nuttigen van maatlijden is één van de activiteiten van de stichting. Hans Signer, directeur van Stichting De Ezelsociëteit in Zeist kreeg een envelop, waarvan de inhoud is te besteden aan de opvang van verwaarloosde ezels en aan ezels, die hun 'oude dag' slijten bij deze sociëteit. Voor Reinaerde Dagcentrum De Regenboog waren er bakvormen, waaronder een gemeend bedoeld hartvormig exemplaar, volgens Van Gorcum. Ook ontving De Regenboog een bijdrage voor een aromabrander met geurige oliën. Betty van der Meulen van de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn nam een bijdrage in ontvangst voor de gewenste nieuwe beamer, die kan worden ingezet voor activiteiten van de Cultuurhistorische Commissie (CHC) en andere activiteiten op de zolder van het voormalige Raadhuis. Yari Berkhof kreeg, op aanvraag van zijn grootmoeder Annemarie van Harten, toebehoren voor de nieuwe dierenhokken op kinderboerderij De Knuffelweide in Amerongen, waar hij helpt als jonge vrijwilliger. Voor Evelien Kooij, Plusmedewerker in Maarn, was er een wellness bon voor 2 personen. Zij had het recentelijk moeilijk, maar bleef op het werk altijd goed gemutst, volgens haar collega's. Verder zetten de clubs onder meer nog enkelen in de bloemen. De wensaanvragers ontvingen op hun beurt een boeket bloemen van Theo en Tom van Schaick van de Plusmarkt. (maarnmaarsbergen.lions.nl, osmm.nl)

Meer berichten