Parklaankerk Zondag van de Muziek 7 april

Driebergen - De hele zondag 7 april staat muziek centraal in de Parklaankerk, met een programma van 10.15 tot ca. 18.00 uur. De kerk grijpt haar 90-jarig bestaan aan met een veelzijdig aanbod. Enkele onderdelen van het programma zijn:
- een bijzondere viering vanaf 10.15 uur over en met muziek, met Willem van der Meiden en Rogier van der Wal.
- een concert vanaf 11.30 uur met Cappella Cantica.
- een verrassingsconcert in de voormiddag.
- in de tweede helft van de middag een lezing van filosoof Jos Kessels, auteur van het recent verschenen Het welgetemperde gemoed.
- In samenwerking met Filmhuis Parklaan ter afsluiting twee 'stomme' films, live begeleid door toporganist Gijs van Schoonhoven: het eerste deel van The Ten Commandments (1923) van Cecil B. DeMille en de korte film One Week (1920) van komiek Buster Keaton.
- Ruim gelegenheid voor eten en drinken, ontmoeting.
U kunt de verschillende onderdelen van de dag onafhankelijk van elkaar meemaken, maar u bent natuurlijk ook de hele dag welkom! Voor sommige programmaonderdelen wordt 'entree' gevraagd, in elk geval voor de lezing en het filmgedeelte, en er zijn mandjes voor vrijwillige bijdragen. Het precieze programma wordt bekendgemaakt op www.parklaankerk.nl. 's Ochtend kunt u voor 20 euro een
passe-partout voor de hele dag aanschaffen.

Cappella Cantica

Jos KesselsGijs van Schoonhoven

Jos Kessels

Gijs van Schoonhoven


Zes keer per jaar is het in de Parklaankerk Open Ruimte. Dan is de zondag in de Parklaankerk anders van karakter dan tijdens onze overige vieringen. We geven dan de ruimte aan mensen met talenten en bevlogenheid die zij graag met velen willen delen. Iedereen is welkom! Voor de onkosten staan collectemandjes achter in de kerk.

Parklaan 7 Driebergen www.parklaankerk.nl

Meer berichten