Grootkoor Jubilate Deo o.l.v. Marco den Toom
Grootkoor Jubilate Deo o.l.v. Marco den Toom (Foto: Arno Lambregtse)

Pinksterconcert Jubilate Deo in Driebergen

Driebergen-Rijsenburg - Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM. Deze stichting brengt het evangelie in gesloten landen door middel van tv- en internetuitzendingen.

Er is een mooi gevarieerd programma van klassieke en hedendaagse christelijke muziek samengesteld rondom het thema ‘Ga dan heen’, waarbij ook ruimte zal zijn voor samenzang. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door André van Vliet (orgel), Johan Bredewout (vleugel) en Jelte van Putten (viool).

De avond begint om 19.30 uur (kerk open vanaf 19.00 uur) en de entree bedraagt 10 euro, waarvan 2,5 euro is bestemd van 3xM. Voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis.

Tickets verkrijgbaar bij: Boekhandel Droogendijk (Woudenberg), Boekhandel Baas (Driebergen-Rijsenburg), leden van het koor en via www.koorjubilatedeowoudenberg.nl. Indien voorradig ook ‘s avonds aan de kerk nog kaarten verkrijgbaar. Jong en oud van harte welkom!

Meer berichten