"Ons winkelcentrum blijft tijdens de verbouwing bereikbaar en toegankelijk!" FOTO: Marcel Bos
"Ons winkelcentrum blijft tijdens de verbouwing bereikbaar en toegankelijk!" FOTO: Marcel Bos (Foto: )

De Sluis blijft toegankelijk

Door Marcel Bos

Verbouwing winkelcentrum

Winkelcentrum De Sluis in Driebergen krijgt een opknapbeurt en daarom is het de komende tijd een komen en gaan van bouwbedrijven.

Driebergen - "Ons winkelcentrum blijft toegankelijk en goed bereikbaar," zegt Patricia van Veldhuizen, een van de ondernemers van de Jumbo. "Onze supermarkt wordt verbreed en de ingang van de appartementen aan deze kant wordt verplaatst. Het lage gebouw aan het begin van de parkeerplaats verdwijnt.

Ralph van den Burg van Kapsalon Rob kijkt naar de verbouwing uit: "Onze winkel wordt aan deze kant van het winkelcentrum (tegenover Jumbo) aan de achterkant met 3 meter verbreed, net als de andere winkels aan deze kant. Bovendien gaan die schuurtjes die hier achter stonden weg. De puien aan de voorkant van de appartementen worden vernieuwd en krijgen nieuwe frisse kleuren." De kapper vertelt dat zijn eigen kapperszaak van binnen ook een update krijgt. "Ja," zegt de Driebergenaar. "Het wordt na 35 jaar tijd voor een nieuw uiterlijk."

Van Veldhuizen zegt dat Winkelcentrum De Sluis in zijn geheel een ander uiterlijk krijgt. "Niet alleen wordt alles gemoderniseerd, maar ook zal het winkelcentrum een nieuwe huisstijl krijgen. De meeste bewoners die ik sprak, zien de verbouwing van hun winkelcentrum wel zitten. Het zal hier zienderogen opknappen."

Van de Burg vertelt dat op de parkeerplaats de eilandjes met struiken zullen verdwijnen, maar dat het aantal parkeerplaatsen hetzelfde blijft. "De luifels en puien krijgen een opknapbeurt en zijn mogelijk voor de bouwvak op 29 juli klaar." Van Veldhuizen zegt dat haar supermarkt in het begin van 2020 verbouwd wordt. "Ja, dat zal zijn van 11 januari tot 5 februari 2020. Er komt naast ons tevens een winkel van Primera."

Op facebook/winkelcentrumdesluis zijn de ontwerptekeningen te zien of bekijk deze in het lage gebouwtje bij de entree van het winkelcentrum waar de projectleiders zetelen. Er zijn nog winkelruimtes beschikbaar. Belangstelling? info@webscon.nl

Meer berichten