SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug gaat van start - Oproep voor nieuwe commissieleden

Doorn, 5 juli 2019 – Op 25 juni hebben we een eerste informatieavond gehouden met een groot aantal vrijwilligers. Burgemeester Frits Naafs was deze avond ook aanwezig en is bijzonder positief. Hij is super enthousiast en lanceerde alvast wat ideeën. We hebben volledige support van hem. Dus de SamenLoop voor Hoop gaat er komen in mei 2020. 

Wat is SamenLoop voor Hoop in het kort

- Een 24-uurswandelestafette
- Beleven, meeleven en doorleven
- Er zijn drie ceremonies (Openingsceremonie, Kaarsenceremonie  en Slotceremonie)
- Doel is geld inzamelen voor kankeronderzoek
- Dit wordt gedaan door het organiseren van diverse activiteiten 


De 24 uur staat symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat. De teamleden wisselen elkaar af op het parcours en organiseren allerlei leuke activiteiten. De totale organisatie van het evenement is in handen van vrijwilligers die in diverse commissies zorgen dat een dergelijk evenement tot stand kan komen.  

Commissies

Om een dergelijk evenement goed op te zetten zijn in ieder geval een voorzitter, secretaris en penningmeester nodig. Deze functies zijn inmiddels ingevuld. Voorzitter is Liesbeth Oosterhagen, secretaris Christel Soetekouw en penningmeester Carl Altena. Maar daarnaast hebben we zeker ook behoefte aan mensen die willen participeren in de diverse commissies. Deze zijn essentieel om het geheel in goede banen te leiden. Denk dan bijvoorbeeld aan communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving. Door invulling hiervan kun je jouw talenten dus inzetten om de SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug  op de kaart te zetten. Samen met de andere commissieleden zorg je dat het evenement op rolletjes loopt en dat zo veel mogelijk mensen meewandelen of komen kijken en we daardoor een mooi bedrag binnen kunnen halen.   

Inmiddels hebben we dus een mooi en divers team bij elkaar waarmee we op 24 juli een informele kennismakingsavond organiseren en bekijken welke commissies we kunnen en willen gaan invullen. We kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken, dus je bent meer dan welkom!  

Meer weten?

Wil jij je ook inzetten voor onze SamenLoop voor Hoop? Kom dan naar onze informele bijeenkomst op woensdag 24 juli, 20.00 in La Cantina, Cultuurhuis op het Kerkplein in Doorn. Tijdens deze bijeenkomst geven we je meer informatie en kunnen we ook samen nagaan in welke commissie jouw talent het beste tot z'n recht komt. 

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je ook contact opnemen met Liesbeth Oosterhagen, 06 53 93 68 69 of eoosterh@caiway.nl.

Meer berichten