Open Dag Rolski
Open Dag Rolski (Foto: SLT)

Open Dag Nordic Walking & Rolski

Op zondag 1 september houdt het Stichts Langlauf Team (SLT) haar jaarlijkse Open dag. Vanaf 13.00 uur zijn belangstellenden welkom op de IJs- en skeelerbaan in Doorn om kennis te komen maken met de vereniging en de Noordse sporten. Er zijn gratis clinics Nordic Walking en Biatlon en een korte krachttraining specifiek gericht op het langlaufen. Verder kan er onder begeleiding worden gerolskied op leenmateriaal van de vereniging. Deelname is op eigen risico.

Het Stichts Langlauf Team (SLT) is een rolski, nordic walking en langlaufvereniging die 8 maanden per jaar elke zondag traint nabij ’t Soester Hoogt. De Open Dag markeert tevens de start van het nieuwe seizoen.

Tijdens de Open Dag kan iedereen zonder kosten deelnemen aan korte clinics (max 1 uur) en het zelf ook eens proberen op de rolski’s.

Onder leiding van deskundige trainers en begeleiders kun je kennismaken met de diverse “Noordse” sporten. Deze sporten zijn bij uitstek geschikt om je voor te bereiden op het winterseizoen.

Programma:

13:00 -16:30 Gehele middag vrije inloop met demonstraties, clinics, rolski introductie (uitproberen van materiaal) en biatlon (schieten met lasergeweren in combinatie met lopen en/of rolskiën). Deelname is gratis en op eigen risico. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Clinics:

13:15- 14:15 Nordic Walking

13:15 – 16:30 Biatlon

13:30 – 16:30 Dubbelstok techniek incl. videoregistratie met nabespreking; deelname alleen voor geoefende rolskiërs

14:30 – 15:30 Kracht- en uithoudings training Langlaufspecifiek

Waar? Doornse IJs- en Skeelerclub, Bloemengaard 9/A, 3941TB, Doorn

Voor meer informatie: info@langlaufen.nl, www.langlaufen.nl

Meer berichten