Bezoek expositie
Bezoek expositie (Foto: Yvonne Poot)

Kleurrijke expositie atelier Purple in Doorn druk bezocht

Dianne Rebergen en haar ‘partners in art’ kijken opgetogen terug op een zeer succesvolle expositie. Het was het weekend van 9 en 10 november gezellig druk in Atelier Purple in Doorn. Dianne’s werk gaf veel gespreksstof. Mensen werden vrolijk van de kleurrijke schilderijen en bewonderden de originele sculpturen van hout met keramieken vogels. Beschilderde autodelen van de autosloop toverde een lach op een ieders gezicht. Geweldig om van schroot kunst te maken.

Burgemeester Frits Naafs liep zaterdag over een, door alle cursisten geschilderde, loper en opende de expositie met een lovende toespraak. Hij bewonderde de veelzijdigheid van Dianne en sprak zijn dank uit voor het feit dat ze, naast talrijke unieke en markante kunstwerken, in 35 jaar cursussen al heel veel inwoners bezield en aangespoord heeft tot ontmoeting en het ontwikkelen van hun creatieve talenten.

Naafs twittert : “Vanmiddag expositie geopend van Dianne Rebergen, kunstenaar van Atelier Purple in Doorn. Dianne heeft 35 jaar in Doorn aan meerdere generaties les gegeven. “Kleuren zijn de woorden van de kunst, laat ze vloeien en vertel je verhaal”. Inspirerend mens! “.

Bezield door dit muurgedicht dat, dankzij ‘Dicht bij Doorn’, sinds kort op de gevel van atelier Purple prijkt, zet de burgemeester als openingshandeling met rake streken de eerste kleuren op een schilderdoek dat vervolgens door de bezoekers wordt afgemaakt.

Meer berichten