Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


De Vijver opent 'Gouden Buiten Terras'

  Ingezonden

DRIEBERGEN - Het is voorjaar en we willen de eerste zonnestralen benutten. Daarom opent het Ontmoetingscentrum De Vijver, Vijverlaan 10 te Driebergen op 16 mei om 14.00 uur het Gouden buitenterras. Jong en oud is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Meesterverteller 'Robin' vertelt het sprookje van het 'Lelijke jonge eendje' van Hans Christiaan Anderson met klank, woord en muziek. Bezoekers, mantelzorgers, familie, buren en vrienden zijn uitgenodigd om dit samen met ons te vieren! Er staan lekkere drankjes en hapjes klaar! We hopen van harte dat we een mooi buitenseizoen tegemoet gaan en dat ook mantelzorgers, buren en andere relaties regelmatig gezellig aanschuiven bij ons buitenterras. Stichting Gouden Dagen is betrokken bij de financiering van deze activiteit.

Het Ontmoetingscentrum De Vijver ontvangt vijf dagen per week kwetsbare ouderen en biedt een gevarieerd activiteitenprogramma. Bewegen en activiteiten in het kader van kunst en cultuur zijn belangrijke onderdelen van het programma. Door deze activiteiten kunnen mensen met dementie hun vaardigheden langer op peil houden. Ook is er een mantelzorgprogramma. Mantelzorgers kunnen meedoen in de gesprekgroep of informatiebijeenkomsten bijwonen en deelnemen aan gezamenlijke uitjes en bijzondere activiteiten. Ontmoetingscentrum De Vijver is gestart met 'DemenTalent', dit is een nieuwe begeleidingsvorm voor mensen met (lichte) dementie die hun mogelijkheden benutten om vrijwilligerswerk te doen. Nieuwe bezoekers/deelnemers, mantelzorgers en 'DemenTalent' vrijwilligers zijn welkom. Ook vrijwilliger worden bij DemenTalent? Bel of mail naar ocdevijver@iszdebrug.nl of tel. 0343 555401/407

Reageer als eerste
Meer berichten