Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


Doornse schrijft boek voor vrouwen

  Ingezonden

DOORN - De Doornse auteur Elske Feitsma heeft een boek geschreven voor vrouwen met de titel De authentieke vrouw. Dit boek, vanaf 15 mei verkrijgbaar, is voor alle vrouwen die willen thuiskomen in zichzelf. Die verlangen naar een diepere verbinding met hun vrouwelijke natuur en behoefte hebben aan een stevige vrouwelijke basis in zichzelf. Die zelfbewust in het leven willen staan, diep verankerd in hun vrouwelijkheid, hun vrouwelijke lichaam en innerlijke wijsheid. 'Ik heb dit boek geschreven vanuit de behoefte meer in verbinding te staan met mezelf als vrouw en onderscheid te maken wie ik ben naast de verschillende rollen die we als vrouwen aannemen,' zegt Elske. 'Veel vrouwen functioneren vanuit wilskracht, daadkracht of doelgerichtheid en vergeten hun zachtheid, ontvankelijkheid en gevoeligheid. We dwingen onszelf te voldoen aan een maatschappelijk beeld en raken de verbinding met wie we werkelijk zijn kwijt. Ik hoop met dit boek vrouwen te laten zien hoe ze vanuit hun innerlijke kracht en wijsheid kunnen leven.'

De auteur neemt je in dit boek mee op reis naar jouw vrouw-zijn en vrouwelijkheid. Verschillende onderwerpen worden besproken zoals voeding, emoties, seksualiteit, identiteit, liefde, verbinding, creativiteit, intuïtie en wijsheid. De authentieke vrouw is een ontdekkingsreis naar de vreugde en het mysterie van vrouwelijke wijsheid.

Elske Feitsma is vrouwencoach, yogadocent, auteur en moeder van drie kinderen. Zij studeerde geschiedenis en journalistiek en volgde daarna opleidingen tot intuïtief coach, healer, reader en yogadocent. Eerder schreef zij het boek Chakra lifestyle. Vanuit haar praktijk begeleidt zij vrouwen een-op-een en in workshops, bij yoga en in vrouwencirkels.

Reageer als eerste
Meer berichten