Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


Winters verteltheater door Hans Nouwens

  Theater

AMERONGEN - Winters verteltheater door Hans Nouwens in bibliotheek Z-O-U-T Amerongen

Hans Nouwens uit Driebergen is verhalenverteller en vlak voor de Kerstvakantie komt hij op woensdag 21 december a.s. naar de bibliotheek in Amerongen om een gezellig winters verhaal te vertellen. Twee keer: om 15.30 uur en om 16.30 uur. Het verhaal is geschikt voor iedereen, maar speciaal voor kinderen van ongeveer 4 tot 8 jaar. Kom op tijd, want de toegang is gratis en het kan wel eens snel druk worden!

Het verhaal dat Hans Nouwens die middag vertelt gaat over een jongetje dat niet zo goed kon leren  en veel werd gepest. Hij woonde lang thuis bij zijn moeder maar toen zij oud werd kon ze niet meer voor hem zorgen en moest hij een eigen huis zoeken. Maar hij had geen werk en geen geld om een huis te kopen. De dorpelingen vonden dat zielig en bouwden een heel klein huisje, meer een hondenhok, voor hem.  Maar omdat het zo klein was zocht hij een manier om het groter te laten worden. Hij ging het huisje water geven om het zo te laten groeien. De dorpelingen lachten hem uit. Maar toen kwam Koning Winter...

Verhalenverteller Hans Nouwens uit Driebergen is lid van de vertelkring Driebergen. In 2013 volgde hij een vertelopleiding bij de Vertelacademie te Utrecht. Sindsdien noemt hij zichzelf professioneel verteller en heeft hij reeds op diverse plaatsen verhalen verteld. 

Praktische gegevens

Woensdag 21 december 2016

Aanvang  15.30 uur en 16.30 uur

Allemanswaard, Allemanswaard 13 in Amerongen

Toegang gratis. Meer info: www.rbzout.nl .

Reageer als eerste
Meer berichten