Logo nieuwsbode-heuvelrug.nl


Foto: David Lucas.
Foto: David Lucas.

Veronique Sodano met muziekcabaret #noFilter

  Theater

LEERSUM - Zaterdag 28 januari  komt Veronique Sodano naar De Binder in Leersum met haar nieuwste programma #noFilter. Met vier te gekke muzikanten creëert Veronique Sodano een avond die voorbij gaat aan hokjes of labels. Een avond voor mensen die naar echte live muziek snakken en een cabaretière/zangeres die zich voor 100% geeft, in schoonheid en in lelijkheid.

#noFilter

We worden gephotoshopt tot mensen die in het echte leven niet bestaan. We maken selfies en schrijven op Facebook wat een waanzinnig leven we hebben.  Eén grote reclame voor je eigen leven om maar niet te hoeven kijken naar hoe zwaar je het eigenlijk hebt? Of is het leven echt zo geweldig als dat je jezelf wijs probeert te maken? Wat is nog waar, wat is echt? Veronique gaat samen met haar drie muzikanten op zoek naar de waarheid en of die eigenlijk wel bestaat, en of we die dan trouwens wel willen horen?  #noFilter van Veronique Sodano: ongeremd en ongecensureerd. Over authentiek zijn. Indringend, grappig en poëtisch.

Veronique Sodano

Is een zangeres én comediènne van uitersten, van kleine intieme liedjes tot alle registers opentrekken en gaan. Haar stem verleidt, maakt vrolijk, emotioneert en geeft energie! Ze geeft alles, altijd. Veronique Sodano is geboren in het Italiaanse Rome en opgegroeid in het Nederlandse Rijswijk. Half Italiaans, half Nederlands. In 2005 is zij als jazz zangeres cum laude afgestudeerd aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag. In 2006 won ze de jury- en publieksprijs van de "Camuz kleinkunst prijs" en in 2008 stond zij in de finale van het "VARA Leids cabaret festival". Drie jaar lang heeft zij een wekelijkse radio column gehad bij Radio West en radio columns gemaakt als "druktemaker" voor BNN/VARA radio. Sinds 2009 heeft ze vijf muziek/cabaret theaterprogramma's gemaakt, #noFilter is haar nieuwste.

Praktisch

Datum: zaterdag 28 januari 2017

Aanvang: 20.15 uur

Zaal open: 19.30 uur

Locatie: De Binder, Hoflaan 29, Leersum

Toegang: € 12,50  (studentenpas/cjp € 10,50)

Kaarten: www.cultuurhuizenheuvelrug.nl of www.rbzout.nl

Info: programmering@rbzout.nl / 06-12894613

Reageer als eerste
Meer berichten